Kurser och träning

Betalning sker till BG 231-3682 alternativt Swish på 076-1060420
Du ansvarar själv för att hitta ersättare om du får förhinder.
(Hör gärna med oss om det finns någon reserv.)

Alla hundar måste vara vaccinerade och försäkrade.
I alla priser ingår moms. 

 

Foto: Lena Gunnarsson
 

Planerade kurser 2020 

Unghundsträning

Vi startar med lite grundläggande teori om spanielns arbete och vad som krävs för att få en bra jakthund under tiden som vi fikar och sen går vi ut och arbetar med hundarna. 
Träningen kommer fokuseras på den viktiga grundläggande träningen som krävs för att kunna börja  träningen på vilt så småningom och att få ett gott samarbete med hunden.
Vi kommer även anordna uppföljningsträningar på vardagskvällar.

Från ca 6 månader

Datum:       Lördag 21 mars
Tid:              09:00 - ca 16
Kostnad:   600:-

Max 10 ekipage. OBS! Endast jaktavlade spaniels.

Medtag egen lunch!

Anmälan till: jagarfamiljens@telia.com

Skaffa valp/unghunds-kurs INSTÄLLD PGA FÖR FÅ ANMÄLNINGAR

En dag där vi först ägnar en stund åt att prata om spanielns ursprung, vad vi förväntar oss av våra spaniels, hur ska de jobba och varför.
Sen fokuserar vi på det grundläggande arbetet vi behöver göra med valpen för att den ska ha bästa förutsättningar att bli en pålitlig och effektiv jakthund, hur man påbörjar fältträning och apportering med den unga hunden. Helt enkelt de viktiga grunderna i spanielträningen. Både teori och viss del praktiskt för de som har valp/unghund.
Kursen riktar sig till er som har en valp/unghund men även till er som snart ska hämta er valp eller planerar att skaffa spanielvalp. 


 
 


Privat träning
 
Vi erbjuder tidvis privat träning om man känner att det passar sig och sin hund bättre eller om det är något särskilt man behöver hjälp med.
Vi har tyvärr väldigt begränsade möjligheter att hålla privat träning under jaktsäsong (september-januari) och vi fokuserar då främst på våra valpköpare.

Kostnad: 600:-/timme vid träning på "viltfri mark", 800:-/timme på mark med vilt (valpköpare till oss får rabatt och förtur).
Träning med fällt vilt sker  mot en kostnad för varje fällt vilt.

Vi ser gärna att ni själva samlar ett gäng och bokar hela träningsdagar hos oss. Hör av er med förfrågan.


Som valpköpare hos oss har du alltid möjlighet att få hjälp på ett eller annat sätt.
Hunden i filmen nedan lämnades till oss för att den inte jagade, bara gick runt helt ointresserad och vägrade dessutom att apportera. Tog inte dummies. Denna film är gjord efter en veckas träning hos oss. Hunden jagar med ok fart och hämtar dummies :-) med glädje!!