Svansamputation

För 2 veckor sedan amputerade vi Elektras svans, eftersom hon slog sönder den så fort hon började jaga varje gång vi var ute, så nu är ungefär halva svansen borta. Läkningen har gått bra denna gång och snart kan vi komma igång med den efterlängtade träningen inför höstens jakter och prov. I år är tanken att Elektra ska upp i segrarklass och starta på SM. Men det är mycket kvar att träna innan dess.....här en film på Elektra.
Lexie är såld och har hamnat i ett för henne perfekt hem och enligt rapporterna har hon det hur bra som helst. Alltid lika skönt när omplaceringar går så bra. I slutet av mars tänkte vi åka och hälsa på henne <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Therese » Valpar väntas:  ”Så spännande hoppas det är många valpar i magen <3 ”

  • Birgitta » Elektra löper äntligen!:  ”Spännande. Lycka till och Glad Påsk Birgitta i Sunne ”

  • Monika Wallström » Divas valpar är här!:  ”Härligt att se att det har gått bra med valpningen. Så mysig bild. :-)”

  • Vincent » Divas valpar är här!:  ”Grattis till Diva o er med så fina valpar, så härligt att se, det dämpar sorgen...”

  • Jessicah » Nu är valparna här!:  ”Jag kan nästan inte sluta titta på bilden! Så himla fina ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-